U bent klant?

De Friends Makelaarsgroepering is dé partner in de bescherming van uzelf, uw familie en uw patrimonium.

 Waarom kan de Friends Makelaarsgroepering u de beste verzekeringsoplossing voorstellen?

homeBereikbaarheid: uw Friends makelaar is in uw buurt en maakt tijd voor u wanneer u er behoefte aan heeft.

homeCorrecte service: uw Friends makelaar zorgt voor een snelle opvolging en correcte service door zijn jarenlange ervaring.

homePersoonlijk contact: Een goed contact is een primaire vereiste om een sterke & kwaliteitsvolle relatie op te bouwen.

homeVakkennis: iedere Friends makelaar volgt regelmatig bijkomende scholing. De groepering beschikt bovendien enkele top-of-the-bill ervaringsdeskundigen in de makelaarswereld.

homeBetrouwbaarheid & onafhankelijkheid: Een Friends makelaar biedt de juiste verzekeringsoplossing aan uw behoeftes en zal zijn advies nooit door een verzekeraar laten beïnvloeden. U bent de klant en wij als Friends makelaar staan aan uw zijde.

homeOnderhandeling: De onderlinge concurrentie komt de klant ten goede. Door het zware gewicht van de groepering, kunnen wij de marktprijzen drukken & kunnen we zo de prijzen scherper maken.

homeVertrouwen: Uw Friends makelaar bundelt onafhankelijke verzekeringsmaatschappijen & dient te voldoen aan de strikte reglementering dewelke het controleorgaan FSMA oplegt. Verder worden er exclusiviteitscontracten gehanteerd.